Amintiri · Internet · Realităţi · Umor

E sesiune…deci…

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar ştiu cum sunt eu. Când vine sesiune nu reuşesc să învăţ cu mai mult de 3 zile înainte. Poţi să mă pici cu ceară că tot nu merge, (bine acu’ nu înseamnă că am încercat, nu e cazul să riscăm). Titlul blogului mi se cam potriveşte în perioada sesiunii. Citesc tot şi uit. Acestea fiind datele problemei vă daţi seama că nu mereu examenul decurge cum mi-aş dori, dar astea sunt amănunte care nu merită discutate. Pentru asta există şi sesiunea de restanţe. Păi parcă e mai politicos aşa din mai multe motive:
1. Dictonul “N-ai restanţă, n-ai prestanţă” nu sună deloc rău!
2. Nu e frumos din partea ta să te opui dorinţei profesorului. Fă-i pe plac să se simtă bine o dată în viaţă măcar.
3. E bine ca întreaga grupă să fie un colectiv unit, aşa că mai bine suferim împreună, plus că unde-i unul nu-i putere, unde-s doi informaşia creşte şi nota se măreşte!

Hai să nu mai trag de timp să vă prezint de fapt partea interesantă a acestui articol. Dacă nu ai avut timp să înveţi pentru un examen, stai liniştit. Nu eşti pierdut…încă! Am nişte metode de copiat care sper să vă ajute. Nu au fost încercate de mine, doar văzute.

Prima metodă este cea clasică. Aruncatul cu privirea la coleg sau celebra copiuţă ascunsă pe unde puteţi dar să fie cât mai uşor de scos când ai nevoie. Uitaţi cum fac unii…


Advertisements

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s