Scrisori

Oamenii, ce creaturi ciudate!

Cineva, un prieten de al meu spunea că nu tot ce e mai bun se postează. Şi să ştiţi că mare dreptate are. Am postat toate tâmpeniile până acum pe forum de v-aţi săturat cu siguranţă de replicile mele , dacă nu timp mai e cu siguranţă. Nu plec nicăieri, sper să nu pleacaţi voi!

Păi mă gândeam la oamenii ăştia ce fiinţe mai sunt domne! La început vor să se cunoască, nu lasă niciunul de la el şi se chinuie să se cunoască din ce nu ştiu că nu face niciunul nimic. Aşa mi s-a întâmplat şi mie acum nu ştiu cât timp , pe nu ştiu care messenger prin ce meleaguri (eh..ultimile două le ştiu că doar nu sunt aşa bezmetic!)

Acum tocmai mă minunez cum poţi începe o relaţie de amiciţie cu cineva din te miri ce! Eu am început să vorbesc cu cineva (ca să afli cine citeşte TOT), prin mass-uri şi schimb de muzică. Ştiu că aşa comportament aveam şi la 10 ani cănd făceam schimb de surprize Turbo ). Schimba uneori muzică cu Giga până cădea netul…şi asta era tot ce vorbeam…ca acum să vorbim de parcă ne-am cunoaşte de o viaţă! Cine ştie cum nu ştiam că o ştiu de o viaţă şi ea nu ştie că ma ştie de o viaţă!

Dragă Ralu tu eşti clandestinul de care vorbesc pe aici. Ce copii fraieri am fost la început. uite aşa faci rost de fraţi…dacă voi nu aveţi un frate sau o soră, călcaţi-ne pe urme…nu ştii niciodată…că nu este aşa…OMUL ESTE O CREATURĂ AŞA CIUDATĂ dar totuşi DRĂGUŢĂ

Era să uit…citeşte şi dă mass mai departe…nu ştii cum te faci cu un frate sau o soră


Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s