Umor

Amant în flagrant şi totuşi nevinovat săracu

Din ciclul “amantul” vă prezint o nouă posibilitate.

O femeie merge la magazinul de mobilă şi cumpără un dulap mare pentru haine. Ajunge acasă cu duplapul şi se gândeşte să-i facă o surpriză soţului şi să monteze singură dulapul. Scoate instrucţiunile de montat şi montează singură dulapul. După ce termină se uită cu mândrie la dulapul montat. În acel moment trece tramvaiul prin faţa geamului. De la zguduitură se prăbuşeşte dulapul. Femeia se apucă iarăşi – montează dulapul. Pe când este iarăşi gata – trece din nou un tramvai. Dulapul se prăbuşeşte din nou. Se apucă din nou – montează dulapul la loc – trece tramvaiul – dulapul se prăbuşeşte. Supărată merge înapoi la magazin şi face reclamaţie. Meseriaşul magazinului este trimis la faţa locului să vadă care e problema. Se apucă meseriaşul şi monteză şi el dulapul. La trecerea tramvaiului se prăbuşeşte dulapul din nou. Se apucă din nou – montează dulapul la loc – trece tamvaiul – Se prăbuşeşte. La care meseriaşul:

– Ştiţi ceva doamnă – mai montez o dată dulapul -mă bag după aceea în dulap şi poate văd aşa mai bine din ce cauză se tot prăbuşeşte dulapul acesta când trece tamvaiul. Zis şi făcut – intră în dulap şi închide uşa. În momentul acela vine soţul acasă, vede dulapul:

– O iubire văd că ai cumpărat dulap nou … Merge la dulap şi deschide uşa. Când îl vede pe celălalt în dulap se înroşeşte de furie şi întreabă furios:

– Ce cauţi aici în dulap? La care meseriaşul speriat:

– Poate nu o să mă credeţi dar aştept tramvaiul …

Ce dificil e să fi meseriaş în ziua de azi…

Advertisements

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s