Fantezii

Nuntă pe neve…

Rău a mai ajuns lumea asta. Când am auzit ce emisiune fac cei de la Radio 21, pentru o clipă m-am întrebat ce mai urmează. Dacă până şi nunta, care e o decizie foarte importantă în viaţa unui om o faci de aşa manieră, atunci la ce să mă mai aştept?

Problema care este mai mare este că poporul ăsta nu dă semne că ar avea mai multă minte. Dacă nişte minţi „luminate” au gândit o asemenea emisiune, mai îngrijorător este că există persoane care să răspundă afirmativ la astfel de emisiuni. Cum oare poţi şti că bărbatul a cărei voce îţi place şi se potriveşte ţie, nu ştiu. Mai mult. Cum poţi să spui da unei femei pe care nu o cunoşti şi plus de asta are o mască? Cred că reclamele celor de la Radio 21 sunt mult mai explicite decât orice în ceea ce priveşte prostia care se emană la această emisiune.

Urmează să mergi pe stradă cu ochii închişi. Cam asta e şi cu „nunta pe neve”. Oare cei doi vor trăi şi după nuntă legaţi la ochi? Nu de alta, dar există riscul să vadă amândoi ce au luat de soţ/soţie. Măcar dacă vor trăi tot legaţi la ochi e o chestie. Nu poţi să îţi bagi unghia în gât.

Ce ar mai fi de spus este că până la urmă tot poporul e de vină. Există o lege în marketing. Nu poţi vinde publicului ceea ce nu vrea. Dacă vrea prostii, atunci vinde-i prostii…

Advertisements

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s