Comercial · Internet

Scrisori cu bani în Japonia

V-aţi imaginat vreodată cum ar fi să vă uitaţi în cutia poştală şi să constaţi că ai primit un plic plin cu bani de la o persoană necunoscută? Eu unul aş rămâne surprins să deschid un plic care oricum nu e lipit, şi să scrie în el “să ştiţi să fructificaţi această sumă pentru dezvoltarea personală”. Oamenii iniţial au crezut că banii sunt falşi şi au mers la poliţie cu ei. De exemplu în vestul Japoniei, în oraşul Kobe, o femeie de 31 de ani a primit un plic cu 1.000.000 de yeni (6000 EURO), iar în oraşul vecin, Kyoto, o femeie de 67 de ani a fost destinatara a nu mai puţin de 10.000.000 de yeni (60.000 EURO). În niciunul din cele două cazuri nu se ştie de unde au provenit banii.
De parcă nu era suficient, miercuri sute de bilete de bancă ,în valoare de circa 1.000.000 de yeni, au fost recuperate în timp ce zburau deasupra unui supermarket.
Oameni ajunşi cu banii la poliţie au primit un singur răspuns: ” Tot ce putem spune este ca banii veneau din cer”. Aşa mai zic şi eu. Păi poate nenea care face asemenea acte
caritabile poate vine şi pe la mine. Chiar nu m-aş supăra să găsesc şi eu un plic cu bani în cutia poştală. Mă duc să mă uit să văd dacă am primit ceva.

Advertisements

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s