Internet

Telefon de 1 milion de dolari

Azi toată lumea vrea un telefon cât mai performant, cu o cameră foto cât mai bună,mp3, mp4, card mare ecran in 262.000 de culori şi multe altele. Dar ce faci când vezi un telefon care costă 1 milion de dolari? Ei bine compania suedeza producatoare de telefoane mobile GoldVish Luxury Communications (www.goldvish.com) a lansat deja un celular cu un compartiment secret la pretul de “numai” 1,26 milioane de dolari. Celularul din aur solid este batut cu 120 de diamante, iar compartimentul secret poate fi deschis prin apasarea discreta a uneia dintre pietrele pretioase care il acopera.

Terminalul GoldVish cântăreşte 140 de grame, iar tastele sunt finisate cu diamante VVS 1 de cea mai bună calitate, certificate oficial. Carcasa este creată din aur galben, însă la cerere pot fi create şi piese din aură alb sau platină. Display-ul TFT afişează 262 de mii de culori, într-o armonie perfectă sub atingerea de safir. Clasa GPRS 10, conectivitatea USB, funcţia Blueetoth şi timpul de convorbire de aproximativ 10 ore, fac din terminalul GoldVish, o bijuterie nu doar la capitolul design, ci şi la capitolul tehnic.
Funcţiile multimedia sunt şi ele la loc de cinste, mobilul prezentând o cameră foto cu zoom 8x, un MP3 player, radio FM şi sunet stereo, ce permit o experienţă muzicală de neegalat.
Memoria telefonului este mai mult decât suficientă- 2 GB-, permiţând stocarea unui număr mare de melodii, fotografii şi filme. Oriunde v-aţi afla, prin intermediul lui GoldVish, vă puteţi verifica mailul, trimite SMS-uri sau MMS-uri, sau puteţi realiza apeluri tip conferinţă.

Advertisements

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s