Fantezii

Pregătiri în ziua cea mare

În clipele ce urmează voi încerca să prezint pregătirile  a doi tineri care se vor întâlni pentru prima dată. Sper să mă apropii cât de cât de realitate.

Cum arată pregătirile pentru el…

Dimineaţa, se trezeşte, îndată şi aminteşte că peste câteva ore va trebui să îşi întâlnească proaspăta prietenă. Prima lor întâlnire. Este fericit. Totul îi merge bine, lucrurile par mai uşor de făcut deşi parcă nu mai îi stă mintea la ele. Nu are chef să le facă. Dă atenţie întâlnirii de seară. Îşi face duş sau baie după caz, îşi taie unghiile, se bărbiereşte, dacă este cazul. Hmmm…părul prea mare? Merge la frizerie şi se tunde. După ce a terminat toate pregătirile de acest gen, (aşa-i că băieţii au mai puţine pe cap?), începe să îşi facă planul pentru întâlnire: unde se vor duce, cum să îi vorbească, (asta dacă nu l-a stabilit deja, dar sigur nu l-a stabilit…aşa sunt băieţii, planifică  pe ultima sută de metri). Se va gândi dacă va fi bine sau nu. Sigur are emoţii.

Cum arată pregătirile pentru ea…

Dimineaţa, se trezeşte, desigur îşi va aminti că seara are întâlnire cu proaspătul prieten. Este un pic stresată pentru că nu va ştii cum o să iasă. La prima întâlnire îţi poţi face nişte impresii. Ştie că pentru a ieşi totul cât mai bine trebuie să facă şi ea tot ce poate, aşa că se pregăteşte să aibă o prezenţă încântătoare. Face duş sau baie, (tot după caz), îşi usucă părul, (la noi se usucă singur până ieşim din baie), îşi face manechiura, (dacă nu se pricepe singură merge la un salon), urmează epilarea, (idem manechiurii), apoi se va îngrijii să nu aibă vreo surpriză neplăcută. După  ce ştie că a făcut tot ce avea de făcut, începe să se gândească la cum va fi. Oare unde o va duce, cum se va purta…

De la caz la caz, e posibil să îşi sune cea mai bună prietenă sau să vorbească pe Internet, despre întâlnire. Oare cum o să fie şi alte amănunte d-ale fetelor. 

Cert este că odată cu apropierea orei stabilite amândoi sunt vizibil emoţionaţi dar foarte fericiţi. Datorită acestui lucru e posibil ca cei doi să ajungă mai devreme deoarece nu mai au răbdare, e posibil să vină el mai devreme şi ea să întârzie deoarece e foarte stresată să arate cât mai bine şi stă mai mult în faţa oglinzii, sau e posibil să întârzie amândoi, (explicaţie celei de a doua posibilităţi). Bineînţeles că există şi varianta în care fata ajunge prima 🙂

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s