Comercial

Filmele americane

La toate cinematografele se găsesc filmele americane. Peste tot în toată lumea filmele americane sunt majoritare.Probabil că ai văzut şi tu nu zeci, sute de filme, alţii poate că se laudă cu un număr de 4 cifre. Cu siguranţă că dacă ai văzut şi multe filme ai observant şi multe asemănări între ele. Filmele americane seamănă între ele. Nu de multe ori auzi pe cineva spunând: “mda….ca în filme….”.

Mai mulţi cineaşti au decis să facă o listă cu “lecţiile” date de filmele americane, cele imprimate definitiv în mintea spectatorilor. Ei ajuns la concluzia următoare, iar lista lor cuprinde câteva observaţii cărora cu siguraţă le veţi da dreptate. Să vedem despre ce este vorba:

1. Apartamentele mari, etajate, din New York, au o chirie convenabila pentru oricine, fie el şomer sau director.

2. Cel puţin unul din doi gemeni identici este diabolic.

3. Dacă trebuie să dezamorsezi o bombă nu ai de ce să-ţi faci griji, întotdeauna vei alege corect firul care trebuie tăiat.

4. Mai toate computerele laptop sunt suficient de puternice pentru a pătrunde în sistemul de comunicaţii al oricărei civilizaţii extraterestre invadatoare.

5. Nu contează dacă într-o luptă marţială numărul adversarilor este foarte mare: inamicii tăi vor aştepta răbdători să te atace unul căte unul, dansând în jurul tău într-o maniera ameninţătoare, până când îi faci knock-out pe cei dinainte.

6. Când stingi lumina pentru a te duce la culcare, tot ce se afla în dormitorul tău se vede perfect, numai ca într-o uşoară penumbră.

7. Dacă eşti blondă şi drăguţă, este foarte probabil să ajungi expert mondial în fisiune nucleară la varsta de 22 de ani.

8. Poliţiştii cinstiţi şi muncitori sunt în mod tradiţional împuşcaţi cu trei zile înainte de pensionare.

9. Decât să risipească gloanţele, megalomaniacii preferă să-ţi ucidă adversarii pe care-i prind folosind maşinării complicate, care cuprind rachete, sisteme electronice, gaze mortale, lasere sau rechini mâncători de oameni, ce le oferă prizonierilor cam 20 de minute pentru a evada.

10. Toate paturile au cearşafuri speciale, probabil în forma de L, care ajung până la subraţul femeii care doarme, dar depăşesc numai cu puţin coapsele bărbatului de lângă ea.

11. Toate pungile cu cumpărături conţin cel puţin o pâine-baghetă.

12. Este foarte uşor pentru oricine să piloteze un avion, până la aterizare, urmând instrucţiunile cuiva din turnul de control.

13. O dată pus pe buze, rujul nu mai dispare de acolo, orice ai face, inclusiv scufundări submarine.

14. Cel mai probabil vei supravieţui unei bătălii, dar numai dacă nu faci greşeala să arăţi înainte cuiva fotografia iubitei care te aşteaptă acasă.

15. Dacă vrei să te dai drept ofiţer german sau rus, nu-i nevoie să ştii limbi străine, este suficient un accent potrivit.

16. Turnul Eiffel se vede pe orice fereastră din Paris.

17. Un bărbat nu va arăta nici un semn de durere în cursul celor mai feroce lupte, dar se va crispa cu totul când o femeie încearcă să-i cureţe zgârieturile.

18. Dacă undeva se vede un panou de sticlă, mai devreme sau mai târziu cineva va trece prin el.

19. Dacă locuiesc într-o casă bântuită, femeile vor ieşi – dar numai în cele mai transparente desuuri – să vadă ce este cu sunetele ciudate pe care le aud.

20. Un computer pe care trebuie să deschizi un fisier text nu va avea cursor, dar va spune întotdeauna: “Introdu parola”.

21. Când conduci pe un drum perfect drept este întotdeauna necesar să roteşti voiniceste de volan în stânga şi în dreapta la fiecare cateva momente.

22. Toate bombele au un ceas electronic cu cifre mari şi roşii, pentru a şti exact cât mai este până la explozie.

23. Un detectiv poate rezolva un caz numai după ce a fost suspendat.

24. Dacă te hotărăşti să dansezi pe stradă, toţi cei pe care îi vei întâlni vor cunoaşte perfect paşii.

25. Departamentele de poliţie dau ofiţerilor teste de personalitate pentru a fi sigure că îi vor face parteneri pe cei care se potrivesc mai puţin.

26. Când sunt singuri, toţi ofiţerii străini preferă să vorbească unul cu altul în engleză.

One thought on “Filmele americane

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s