Dragoste · Scrisori

Frânturi de dragoste

Foarte greu începutul. Multe de spus, doar că niciodată nu ştii cum să începi. Ce să spui prima dată? Dacă începi greşit vei fi contestat. Sunt atât de multe de spus încât îţi vine să te opreşti din scris şi chiar îţi pierzi ideile până când apuci să le scrii pe toate. Când citeşti „frânturi de dragoste” la ce te gândeşti? Ştiu că este un titlu care nu sugerează prea multe. Frânturile nu mă mulţumesc şi mi se pare normal. Adesea fiecare caută acel lucru care să mişte lucrurile, să dea sens zilei şi să producă un tremur de fericire. Ceva care să se ridice în aer şi să schimbe ziua celor cu care intri în legătură. Urăsc frimiturile de dragoste care dispar la primul vânt. Cu fiecare zi rezervăm tot mai puţin timp pentru dragoste. Sunt atât de multe de făcut încât pentru dragoste nu poţi destina mai mult decât nişte frimituri. Adesea neglijăm nevoile celorlalţi care implicit sunt şi ale noastre şi te mulţumeşti cu gândul că cineva te iubeşte şi asta e bine.

Problema cea mai mare este că nu te poţi sătura doar cu nişte frimituri. Încearcă să mânci într-o zi doar ce rămâne la masă după ce au mâncat alţii. Probabil că vei fi aşa flămând încât ai fi în stare să faci orice pentru a mânca ceva. Când tot ce oferi sunt doar frânturi atunci tot ce vei primi vor fi frimituri. Ia-ţi timp pentru cei dragi. Renunţă la frânturi şi apropie-ţi pe cei dragi. Fă lucruri ieşite din comun pentru dragoste şi încearcă să aduci zâmbete pe chipul celor pe care îi iubeşti. Personal aleg să ofer cât mai mult persoanelor la care ţin. Dacă ai reuşit să laşi o lume puţin mai bună pe acolo pe unde ai trecut înseamnă că te descurci foarte bine. Învaţă de la copil să te bucuri de o zi frumoasă alături de prieteni, iar dacă nu e frumoasă uită-te la el şi învaţă cum să-ţi faci o zi frumoasă. Nu-ţi planifica tot, lasă loc şi activităţilor neplanificate. Fii spontan şi aminteşte-ţi de copilul din tine!

Să ai o zi în care să schimbi frimiturile de dragoste cu felii de dragoste care să hrănească sufletul tău şi al celor dragi ţie. Nu uita că cel mai potrivit moment pentru a schimba ceva este acum!

One thought on “Frânturi de dragoste

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s