Umor

Cum să sperii toţi vânzătorii din Unirea Shopping Center?

Cum spuneam şi în alte ocazii, de multe ori vânzătorii sunt tare ciudaţi. Uneori te tratează în sictir, alteori cu respect. Sunt momente în care nici nu intri bine în magazin că te iau la rost. Fel de fel de vânzători, diferiţi, cu metodele lor de abordare şi de selectare a clienţilor.

Chiar dacă ei sunt diferiţi cu toţii, ceva îi asemănă ceea ce îi face vulnerabili. Toţi se sperie când vine vorba de marfa lor. Am avut surpriza să constat cât de repede pot fi speriaţi vânzătorii din Unirea Shopping Center. Nu este vorba de vreo ameninţare cu bombă sau ceva filosofie.

Dacă vreţi să speriaţi vânzătorii nimic mai simplu. Duceţi-vă la etajul 4, cumpăraţi-vă o îngheţată apoi intraţi în magazine. Veţi constata ce reacţii vor avea vânzătorii. Dacă s-ar putea v-ar bate. Vor sta cu ochii ca pe butelie, ori chiar vor veni şi vă vor ruga să ieşiţi din bagazin.

Dacă vreţi să vă răzbunaţi pe vreun vânzător care a fost cam impertinent sau care v-a vândut ceva care nu a fost de calitate….ei bine vă puteţi răzbuna . Vreau să vă spun că pe mine m-au dat afară din magazin când m-au văzut cu îngheţata. Am vrut să intru cu vară-mea şi într-un magazin cu rochii de mireasă dar am zis pe ei să nu îi speriem…

Apropo, nu am înţeles reacţia vânzătorilor. Dacă dăteam îngheţată pe hainele lor, era clar că trebuia să le plătesc, deci le făceam vânzare. Chiar nu am înţeles de ce atâta frică 😛

2 thoughts on “Cum să sperii toţi vânzătorii din Unirea Shopping Center?

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s