Comercial · Internet · Realităţi

Gigi, ai păcătuit?

Aseară, pe o ploaie deasă și insistentă, Dinamo și Steaua s-au întâlnit în ceea ce a însemnat derby-ul campionatului. Un meci rămas derby deși între cele două echipe erau 17 puncte. Orgoliile dinamoviștilor nu puteau lăsa rivala de moarte să iasă campioană așa că orice se putea întâmpla. A fost 2-1 într-un meci care stabilește în mare parte noua campioană a României. Dacă înaintea acestui meci CFR Cluj depindea de Dinamo, în ultima etapă depind doar de ei. Cum e aproape imposibil de crezut că Gloria Buzău poate bate Steaua în Ghencea după scandalul din tur când Bunică a dat un gol din greșeală, CFR Cluj trebuie să bată pe ”U” Cluj ceea ce este foarte posibil. Dacă Becali tot spunea că Dumnezeu l-a ajutat să ia 3 puncte în Giulești sau că Dumnezeu i-a dat un gol din offside, ieri Steaua nu a mai avut parte de nimic din aceste ”minuni”.

Arbitrajul a fost corect chiar dacă steliștii au acuzat faptul că Bratu trebuia eliminat când a simulat un fault în careu ceea ce însemna al doilea galben. De partea cealaltă și dinamoviștii pot acuza arbitrajul pentru că la faza penalty-ului Zapata nu a primit cartonaș roșu pentru fault ca ultim apărător.

De ce a bătut Dinamo aseară? Să vedem câteva motive.

1.       Pentru că meciul s-a jucat pe teren. 

2.       Pentru că dinamoviști și-au dorit revanșa după meciul tur.

3.       Pentru a spăla un sezon dezastruos.

4.       Pentru că au jucat pe niște prime cât primiseră în tot sezonul.

5.       Pentru că nimeni nu a mai aruncat nicio brichetă.

6.       Pentru că Steaua nu l-a mai avut pe Deaconu la centru, iar lista poate continua.

A fost 2-1 într-un meci în care parcă dinamoviști au avut mai multă dăruire pe alocuri chiar aruncându-se în fața mingiilor și în care în asamblu, dinamoviștii au crezut mai mult în șansele lor. Acum Steaua mai speră într-un pas greșit al CFR-ului având în vedere că meciul cu Buzăul e ca și câștigat. Crede cineva că va fi mai mult de 4-0 pentru Steaua?

5 thoughts on “Gigi, ai păcătuit?

  1. Dimano a batut ca sa nu fie singura echipa care sa facut de rusine in preliminariile CL,,ajuta si CFR sa se faca de ras:))) Forta Steaua

  2. Se mai intampla cateodata…dar tot STEAUA ramane echipa mea preferata 😀

  3. Dazz si em am pierdut pariul 😀 Oricum, tre sa recunosc acum, ca Dinamo a avut un joc fain ieri seara si destul de echilibrat.Nu acelasi lucru il pot spune despre Stelisti.

  4. @Ce_vrei: Cu precizarea că CFR n-o să apuce să se facă de râs în preliminarii (asta doar pentru că vor juca direct în grupe).

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s