Amintiri · Bucureşti · Realităţi · Umor

Hoţul te acuză de hoţie

România este din ce în ce mai interesantă şi tot mai şocantă. Din ce în ce cred tot mai mult că ţara tuturor posibilităţilor nu mai este de mult timp S.U.A. Pare că România a întrecut-o de mult pe planul ăsta. Zilele trecute nu mi-a venit să cred când am auzit-o pe soră mea spunându-mi ce  a văzut. Ceea ce voi relata în continuare chiar s-a întâmplat în realitate. Se întâmpla în cadrul unei reprezentanţe Audi/WV din Bucureşti. Un tip care lucra în cadrul Audi ajunge la firmă şi parchează maşina în incinta service-ului. Ştiind că parcarea este păzită acesta şi-a lăsat maşina deschisă şi cheile în maşină, (probabil nu avea de gând să stea prea mult în firmă), apoi intră în clădire. Nu după mult timp, un puşti care se vedea cu lejeritate că e minor, se apropie de maşină şi urcă în maşină. Probabil că l-a urmărit foarte atent pe proprietarul maşinii să vadă ce face. Când să se bucure de maşină, tipa care era de pază se apropie de el şi îi cere să coboare din maşină. De aici stupoare. Puştiul care era numaidecât să plece cu maşina începe să susţină că e maşina lui.

Cum era să îl creadă femeia din moment ce îl cunoştea pe proprietar? Femeia cu insistenţă îi cerea puştiului să coboare ca să nu cheme poliţia însă el îşi revendica maşina spunând că este maşina lui şi că i-a furat-o proprietarul de drept al maşinii. Între timp apare şi proprietarul care a rămas şi el uimit de ceea ce vedea şi cu un calm ieşit din comun l-a dat afară pe puştiul insistent. Văzând asta strigă cât de tare putea că lumea îi fură maşina şi facă cineva ceva. Într-un final proprietarul a închis maşina şi a plecat iar la treabă. 

În tot acest timp tipa de la pază îl gonea spunându-i că dacă nu pleacă o să cheme poliţia, dar nebunul plângea şi striga lângă maşină că este a lui. Spunea că dacă nu îl lasă să-şi ia maşina îi sparge geamurile. În loc să plece mulţumit că nu şi-a luat bătaie şi că nu a chemat tipa poliţia având în vedere că mai avea puţin şi pleca cu maşina, el stătea şi făcea gură!  După un timp apele s-au calmat dar ceea ce s-a întâmplat acolo probabil că nu veţi mai auzi prea curând nicăieri!

Trăim într-o ţară în care mereu vezi lucruri noi! 

One thought on “Hoţul te acuză de hoţie

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s