Comercial · Internet · Realităţi · Scrisori · Umor

Băi, ce comedie!

Am mai scris eu cu ceva timp în urmă un comentariu la adresa mass-urilor neverificate care au umplut messenger-ul. Sunt unele persoane care cred tot ce aud şi apoi trimit mai departe neştiind că informaţia respectivă e o glumă proastă trimisă de un pierde-vară. Iată ce am primit de curând. Dacă până acum primeam tot felul de mass-uri, azi un mass a reuşit să mă facă să râd, apoi să mă enerveze primindu-l de la încă vreo 6 persoane. Mass-ul „suna” cam aşa:

 „ATENTIE Important!!! informatia vine de la Microsoft si Norton. Va rog transmiteti-o la orice persoana ce are acces la Internet.Daca primiti un e-mail cu o prezentare de Power Point aparent inofensiva intitulata Viata este frumoasa.pps’ Nu deschide acest fisier de nici un fel ci sterge-l imediat. Daca-l deschideti va aparea acest mesaj: ”Acum este prea tirziu, viata ta nu mai este frumoasa” Imediat vei pierde tot ce ai in calculator,iar persoana care ti-l trimite va avea acces la numele tau,e-mailul tau si la parola ta. Este vorba despre un virus nou care a inceput sa circule Trebuie sa facem tot posibilul sa-l oprim!!! Programele Antivirus nu sunt apte sa-l distruga. Virusul fost creat de un haker care se autonumeste ”stapin” 

 

 

Eu o să vă rog frumos să nu mai trimiteţi astfel de mesaje mai departe pentru că sunt de-a dreptul comice şi false. Viaţa e prea frumoasă ca să vă pierdeţi timpul cu astfel de mesaje…

+Later Edit: Dacă nişte nume precum Microsoft şi Norton ar avea ceva atât de important de comunicat ar face-o pe site-urile lor sau ar organiza o conferinţă de presă.

 

 

One thought on “Băi, ce comedie!

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s