Bucureşti · Comercial · Internet · Realităţi · România mea! · Scrisori

Ce-i scoate din sărite pe oameni?

nervi

Nu puţine sunt persoanele care îşi ies uşor din sărite. Mai ales dacă le dai un ajutor acest lucru este şi mai uşor. Trăind în Bucureşti am avut ocazia să văd cum se enervează cel mai des oamenii şi din ce motive. Bucureştiul fiind un oraş stresant are foarte multe cazuri de oameni stresaţi care reacţionează pe măsură.

Să enumăr câteva lucruri care îi enervează pe oameni şi care îi face să se certe. În primul rând oamenii de ceartă din cauza banilor. Banul e ochiul dracului şi nu degeaba l-am pus pe primul loc. Din cauza banilor se ajunge la mari scandaluri (cel puţin în Bucureşti).

Un alt motiv pentru care lumea se ceartă este aglomeraţia. Încearcă să te urci în transportul în comun dimineaţa şi o să vezi ce frumos vorbesc oamenii între ei. Nici şoferii nu sunt excluşi de la regulă. Imediat ce apare aglomeraţia, parcă oamenii nu mai au loc unii de alţii şi se lasă cu ceartă.

Un alt lucru care irită oamenii ar fi atunci când cel din faţa ta merge prea încet. Observ foarte mulţi oameni care atunci când au în faţa lor pe cineva care merge prea încet mai că l-ar împinge sau l-ar bate dacă s-ar putea. De cele mai multe ori se termină printr-o replică răutăcioasă.

Continui lista prin a aminti indiferenţa. Încearcă să tratezi pe cineva cu indiferenţă şi vei vedea ce rezultat ai. Cu siguranţă că acea persoană te va urâ mai mult ca atunci când i-ai fi făcut ceva.

Transpiraţia şi mirosurile specifice sunt iar nişte amănunte care irită mulţi oameni care devin recalcitranţi şi apoi chiar nervoşi.

Nesimţirea oamenilor care se gândesc doar la persoana lor fără a se gândi dacă ceea ce fac îi afectează pe cei din jurul lor.

Prostia şi încăpăţânarea. Acestea două enervează pe multă lume la culme, mai ales când se găsesc împreună. Chiar şi separat sunt destul de problematice.

Pe mine personal fumul de ţigară mă irită foarte tare. Sunt momente în care i-aş bate pe toţi fumătorii pentru că oriunde te-ai duce se găseşte cineva să-ţi sufle fumul de ţigară în nas.

Lista este mai lungă de atât. Dacă vreţi să o completaţi puteţi să o faceţi 🙂

9 thoughts on “Ce-i scoate din sărite pe oameni?

  1. Pe mine ma scoate din sarite faptul ca sora-mii trebuie sa i se aminteasca ca i-a expirat abonamentu’ si ei i se parenormal lucrul asta. A, da si oamenii care te cantaresc din priviri ma dispera

  2. pe mine ma deranjeaza cand imi fac programul dupa alte persoane…si acestea nu ami apar…..in general intarzierile ma dispera…

  3. Cauza cauzelor este modelul de viaţă inoculat de Occident : preocupare excesivă pentru satisfacerea nevoilor trupeşti. Aceasta i-a făcut pe mulţi oameni să-ţi amplifice necesităţile animalice astfel încăt mulţi în loc să mulgă vacile ne dau lecţii de analfabetism în primul rând la toate posturile de televiziune.

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s