Bucureşti · Comercial · Fantezii · Internet · România mea! · Umor

Horoscopul vesel

Berbec

Este ziua ta norocoasă. O să ţi se strice maşina la semafor, te vor înjura toţi şoferii nervoşi din trafic pentru hârbul pe care îl ai şi vor râde copiii de pe marginea drumului de tine, dar te va prinde ploaia în timp ce vrei să-ţi repari maşina şi te va răcori de canicula de afară.

Taur

Copilul tău va vedea la televizor o prezentare de tablouri abstracte şi va considera că are şi el talent la pictură. Îţi va desena toţi pereţii din casă în diferite feluri. Stai cu ochii pe el că altfel te apuci de zugrăvit.

Gemeni

Întoarce-te înapoi la muncă şi nu mai sta să citeşti toate tâmpeniile pe Internet. Horoscopul tău pentru astăzi nu există pentru că munceşti cam puţin. Nu mai pierde timpul dacă vrei să nu te concedieze şeful tău!

Rac

Pisica ta va făta astăzi doi pui de iepure şi 4 hamsteri. Îţi recomandăm să le pui nume scurte ca să nu te încurci în nume când vrei să-i strigi.

Leu

Dacă ţi-ai pus în gând să mergi astăzi în oraş cu prietenii ai face bine să te răzgândeşti. Vei avea plăcuta surpriză să vezi că la sfârşit pleacă toţi şi rămâi să plăteşti consumaţia. Priveşte partea bună…nu or să îţi mai spună că eşti un zgârcit.

Fecioară

În sfârşit au dat şi peste voi motivele de bucurie. Vă mutaţi în casă nouă, dar aceasta implică şi alte lucruri. Cel mai mare motiv de bucurie va fi că veţi economisi curentul care l-ar fi consumat combina muzicală. Vecinii voştrii ascultă manele la maxim şi nu mai aveţi nevoie de altceva.

Balanţă

O să câştigaţi la un concurs la care v-a spus soacra să participaţi. Deşi premiul va fi unul mare, o să vă doriţi să nu fi câştigat niciodată acel concurs. Cred că v-aţi dat seama de ce.

Scorpion

Ştiu că eşti un împătimit al Internet-ului. Să nu accepţi pe Yahoo Messenger id-ul “traian_basescu_ro” pentru că este virus. Virusul îţi va zgâria monitorul, o să-ţi iasă fum din calculator, îţi va opri apa exact când te vei afla la duş, îţi va aduce soacra pe cap în fiecare zi şi plus de toate astea îţi va mişcora salariul şi îţi va creşte impozitele.

Săgetător

Nu ştiu dacă te-ai gândit vreodată să ajungi vedetă la TV, însă astăzi este foarte probabil să ajungi în direct în reluare, la OTV. Cei de la OTV au anunţat că au nevoie de un alt invitat surpiză care să facă o declaraţie şoc. Îţi recomandăm să faci pe vampirul pentru că prinde bine la publicul din România.

Capricorn

Dacă te-ai gândit să pleci de acasă şi ai de gând să o faci cu maşina personală, atunci înseamnă că ai găsit ocazia în care îţi poţi testa nervii. Astăzi vei prinde foarte multe blocaje pentru că primarul tău s-a gândit să-ţi facă o surpriză şi a început să îţi modernizeze oraşul. Sfatul nostru pentru tine este să nu îţi iei nevasta după tine, iar dacă eşti nevoit să o iei cu tine, nu o lăsa să stea în dreapta.

Vărsător

Zi fericită pentru voi astăzi. Zi de salariu, deci zi de sărbătoare. Soţia te aşteaptă deja cu lista de cumpărături făcută aşa că nu ai timp de pierdut. Constaţi când te vei întoarce acasă că nu ţi-a mai rămas nimic în buzunar. Politicienii şi nevasta au avut ei grijă să nu-ţi baţi capul cu banii.

Peşti

Vii obosit de la serviciu şi uiţi să cumperi pâine, atfel încât eşti nevoit să cobori cele 9 etaje ale blocului şi să mergi la magazin şi să cumperi pâine. La întoarcere constaţi că te întâlneşti cu vecinul tău pe care nu îl suporţi şi de altfel nici el pe tine. Din (ne)fericire liftul se opreşte şi rămâi blocat în cabina liftului cu vecinul tău. Zâmbeşte, aveţi ocazia să socializaţi!

4 thoughts on “Horoscopul vesel

  1. mhai mhai…..dar chiar e super…..acu la inceput de zi m`am amuzat copios dupa cele citite……super tare frate 😉

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s