Realităţi · Scrisori

Ce te face să fi fericit?

 Care este acel lucru care te face să te simţi cu adevărat fericit(ă)? E nevoie de multă bătaie de cap ca să fi cu adevărat fericit(ă)? Ai nevoie de lucruri scumpe şi evenimente costisitoare pentru a ajunge la fericire? Dacă e aşa atunci trebuie să fi o persoană destul de greu de bucurat şi o persoană care scapă câteva aspecte din vedere. Viaţa e destul de agitată şi destul de scurtă ca să neglijăm micile detalii şi să alergăm după lucruri mari. Viaţa trece în ritm destul de rapid încât abia ne dăm seama că a trecut ziua şi de multe ori nu prea ai timp să faci prea multe şi să ai nevoie de multe pentru a te bucura e o problemă pentru că ajungi greu la starea asta. Adevărat că există şi persoane care îşi permit să cheltuiască mult pentru a fi fericite, dar aceste persoane sunt puţine. Ba chiar nici ele nu sunt cele mai de dorit exemple deoarece cu siguranţă să iei viaţa doar ca o distracţie nu este cel mai indicat.

De cât ai nevoie pentru a fi fericit în fiecare zi? 50 RON pe zi, 100 RON, 200 RON, card fără limită? Personal prefer lucrurile mai mici dar care piperează viaţa în fiecare zi. Momentele neprevăzute pot fi momente de neuitat, momente care să aducă un zâmbet pe buze. Astăzi am avut o zi mai mult decât plăcută în care am râs mult şi m-am simţit bine fără să fie costisitor sau riscant. O zi alături de prieteni şi atunci când faci ceva care îţi place parcă deja e cireaşa de pe tort. O zi de călătorit, cântat, vorbit cu prietenii, râs şi voie bună. Pentru mine o reţetă bună pentru o zi frumosă. Ce vă face pe voi fericiţi?

3 thoughts on “Ce te face să fi fericit?

  1. Pe mine m’ar face fericita o informatie 🙂 Ce trebuie sa fac sa’mi apara Raeka in poze?

  2. pe mine mă face fericită faptul că sunt iubită de Dumnezeu! !Atunci toţi cei ce se încred în Tine, se vor bucura, se vor veseli totdeauna, căci Tu îi vei ocroti. Tu vei fi bucuria celorce iubesc Numele Tău. Căci Tu binecuvintezi pe cel neprihănit, Doamne, şi-l înconjuri cu bunăvoinţa Ta, cum l-ai înconjura cu un scut. Ps.511-12

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.