Realităţi · România mea!

Chef de glume?

Se pare că în seara asta cineva nu are ce face şi s-a gândit să îşi găsească ocupaţie aşa că mă sună şi tace. Are Cosmote şi îşi permite. Avem Cosmote şi nu ne mai suportăm. În cazul în care aveţi şi voi chef de glume şi nu ştiţi pe cine să enervaţi puteţi suna la numărul următor:  0769 581 249

P.S: Cine are un kay sau serial bun pentru Kaspersky 7.0.1.325? A expirat licenţa şi apare o fereastră din 5 în 5 minute care de altfel e cam agasantă.

Advertisements

9 thoughts on “Chef de glume?

  1. 1. Hei,nu esti singurul…gandeste-te ca mi-am rebagat telefonul fix al unei familii dintr-un sat vecin si aia nu au anuntat pe nimeni….la mine e ca la centrala telefonica:tot…alo,familia X…nu,greseala!…si suna la orice ora,de iti vine sa mori.Pe telefonul mobil si pe mine ma mai fredonau uneori niste colege proaste fara ocupatie,dar…nu s-a mai intamplat demult
    2.Si eu am Kasperski varianta 2009,nush daca aceeiasi versiune cu a ta,dar stiu k e enervant sa tot vezi fereastra aia.Eu m-am obisnuit din moment ce am uitat sa-mi prelungesc licenta si o sa mai stau mult si bine fara Kasperki….

  2. “specimene” de astea am si eu…la un momentdat ma gandeam sa creez un site special in care sa puna lumea astfel de numere de telefon si cine stie, poate se afla pana la urma ;))

    raspuns la p.s. incearca la faravirusi.com pe acolo gasesti liceente gratuite

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s