Cartea recordurilor · Comercial · Internet · Realităţi

Top 10 Cartea recordurilor – Human Body 2010

A trecut ceva timp, (vreo 2 ani), de când nu am mai acordat nicio atenție  celor de la Guinness Book. Se pare că cei în cauză au făcut o selecție pentru 2010 pe diferite categorii: corpul uman, natură, știință și tehnologie, cascadorii, realizări, societate, inginerie, artă și agrement, sport și reclamanți. Să o luăm pe rând așa cum e normal. Astăzi prezint prima categorie: corpul uman.

1. Cele mai lungi picioare. Modelul rus Zvetlana Pankratova cu o lungime a picioarelor de 132 cm.

2. Omul cu cele mai multe piercing-uri. John Lynch din Anglia are cele mai multe piercing-uri, ( cel puțin la nivel oficial),  și anume 241 de cercei îi străpung pielea, din care 151 sunt doar la nivelul feței și al gâtului.

3. Cel mai înalt om din lume. Thus Xi Shun din China este cel mai înalt om din lume. Măsoară nici mai mult, nici mai puțin de 246,5 cm înălțime. Recordul all-time îi aparține lui Robert Wadlow care a avut 272 cm.

4. Cel mai greu om din lume. Mexicanul Manuel Uribe Ganza ocupă încă primul loc la greutate chiar dacă în ultimul timp a făcut cure de slăbit. Manuel cântărește 560 kg. Un record de care oricine ar vrea să fugă.

5. Cele mai lungi unghii (la un bărbat). Americanul Melvin Boothe are unghiile de la mâini de 9,05 m.

6. Cei mai mulți copii născuți vii la o singură naștere. Este un record cel puțin ciudat dar se pare că și-a făcut loc în cartea recordurilor. La recordul ăsta americanca Nadya Suleman a dat naștere la 6 băieți și 2 fete, toți supraviețuind. Acest record a putut avea loc datorită înseminărilor ”in vitro”.

7. Cel mai mărunt om din lume. Dacă cel mai înalt om din lume e chinez de ce nu ar fi tot chinez și cel mai mărunt om din lume? He Pingping este omulețul care deține acest record. El măsoară numai 67,5 cm asta deși în 2008 măsura 74,6 cm.

8. Cel mai tatuat om. Diamond Rich a reușit să își tatueze toată suprafața corpului. ce a ieșit vă las să vedeți.

9. Cele mai multe kilograme pierdute. Dacă nu ar fi pierdut multe kilograme probabil Manuel care e pe primul loc, ar fi fost detronat de Michael Herbranko. Acesta a avut la naștere numai 3,85 kg (14 mai 1953), dar apoi a ajuns să cântărească în 1988 nici mai mult nici mai puțin de 410 kg. în 1989 după ce a apelat la medici a ajuns la 198 kg.  Cum necum, în 1999 a ajuns la 498 kg, iar în 2003 mai cântărea decât 349 kg. Oficialii celor de la Guinness Book au ajuns la concluzia că pe întreaga perioadă a vieții, Michael a slăbit în total aproximativ 2268 kg.

10. Cea mai vârstnică mamă. Maria del Carmen Bousada Lara a bătut-o la vârstă pe românca noastră care a născut la 62 de ani. Maria a născut la 66 de ani prin cezariana 2 gemeni.

9 thoughts on “Top 10 Cartea recordurilor – Human Body 2010

  1. De acord cu Delia =)) Chiar ii spuneam azi ca exista barbati care se excita cand hranesc femei mai plinutze..pentru ca ele se tot ingrasa…ciudata fantezie! ma gandeam acum daca nevasta tipului de peste 500 de kg are si ea niste gusturi mai…aparte! 😆

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s