Comercial · Internet

Poliția vestimentară?

Stăteam la masă cu câteva prietene și câțiva prieteni și TV-ul mergea în paralel. Butonând telecomanda o prietenă ajunge la Discovery Travel & Living și era emisiunea ”Poliția vestimentară”. Imediat ce a văzut ce era la TV au urmat câteva replici de genul:
Ea: – E POLIȚIA VESTIMENTARĂ.
Eu: – ăăăă ce?
Ea: – Emisiunea Poliția vestimentară.
Eu: – Ce?
Sorămea: – Poliția vestimentară. Tare emisiunea.
Eu: – Cum? Ce?
Sorămea: – E chiar tare.

Acum serios, dar numai asta mai lipsea :)) Chiar era nevoie și de asta ? 🙂

22 thoughts on “Poliția vestimentară?

 1. Prima data cand aud de emisiunea asta 😆 Cam ce se petrece in emisiune ? Sta politia la panda si cand gaseste pe vreunu ca poarta un tricou albastru in loc de verde ii da amenda ? 😆

  1. Cică te învață cum să te îmbraci. Ce să porți și ce să nu porți. De parcă aș avea 3 ani să îmi spună ei cum să ies din casă :))

 2. Cine oare sunt capabili de asemenea emisiuni ? Tot personaje de genul Bianca lu Bote si trindi findi.. Au si ei personajele lor.! A..si pun pariu ca e regizata la modul grav.!

 3. Bai, eu nu-i sufar pe criticii vestimentari sau alti creatori de moda care-si dau cu parerea despre o anumita vestimentatie. Fiecare persoana are propriile preferinte. Persoanele au gusturi diferite, si ele nu se discuta! Daca mie imi place, poate tie nu. Si tot asa… Fiecare designer isi face o costumatie dupa gustul si placul sau.
  Am vazut o data o emisiune la Euforia parca, si erau unii care se credeau creatori de moda (wanna be) si isi spuneau ei opinia despre anumite haine cu care erau imbracate niste fete. Vai, aproape ca le faceau pe bietele fete sa se simta penibil si sa planga, ca si cum ele era niste taranci (tot respectul pentru taranii autentici) si ei erau mari creatori de moda si stiau tot. 😆 Dar ei nu s-au uitat (in oglinda) la hainele de pe ei ca erau mai oribile decat ale fetelor? 😆

  1. “Dar ei nu s-au uitat (in oglinda) la hainele de pe ei ca erau mai oribile decat ale fetelor?” – pai vezi.. aici iar apar GUSTURILE 😉

 4. Nu ma mai uit la tv, dar am prins mai demult niste emisiuni tare dragute, in care tipe neglijente, comune, de pe strada, erau luate si imbracate decent, chiar elegant, transformate radical, de iti era mai mare dragul sa le privesti. Eu cred ca sunt utile astfel de sfaturi. Nu strica, oricum.

  1. știi cum e și cu sfaturile astea, dacă vin de udne trebuie atunci e în regulă dar dacă vin de la unii cărora le-a fost extirpat bunul gust… :)))

 5. N-am prins emisiunea asta pana acum… Oricum, ar putea fi destul de utila pentru unii. Ma oripileaza uneori stilul vestimentar adoptat de unele persoane. Inteleg ca nu toata lumea se naste cu gustul pt moda in sange, dar banuiesc ca i-ar ajuta o astfel de emisiune. Zic si eu. :-??

  1. Da Andra, unii ar avea nevoie dar să nu primească sfaturile astea vestimentare de la cine trebuie. În foarte mare măsură moda de azi e cam scary :))) Eu totuși mă gândesc că fiecare dintre noi are niște gusturi și un mod în care să îi placă lui cum îi stă 😀

 6. :)) dupa cum vezi ,ma abtin sa comantez, desi tare imi vine sa iti zic ca esti misogin ,dar nu iti zic pentru ca eram la ziua ta :))

  una peste alta, aia doi care prezinta emisiunea , daca nu ar fi super nesimtiti uneori chiar ar avea o emisiune ff faina…oricum cazurile din emisiune sunt pentru persoanele care nu au nicio limita in vestimentatie…gen ma imbrac cu fata de perna pentru ca nu am timp sa imi aleg o alta haina din sifonier, am 50 de ani si port haine de 12 ani, de ce sa ma imbrac cand pot sa umblu dezbracata, ce are daca umblu pe strada imbracata in spiridus, ileana cosinzeana, etc.

  emisiunile de gen dupa alte posturi de televiziune ma scarbesc, insa asta dincolo de sfaturile vestimentare care sunt chiar ok, este tragico-comica prin prezenta persoanelor supuse schimbarii vestimentare. sa nu mai zica nimeni ca americanii nu au nebunii lor :))

 7. Nu-l mai am de mult…a fost o chestie de-aia gen…le ai o luna,merg bine mersi,apoi le scoate si ca sa le ai iar trebuie sa platesti ceva mai mult la abonament.

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s