Amintiri · Video

Aproximativ așa jucam și noi :)

Nu știu de voi, dar eu îmi aduc aminte că atunci cânt eram mic și eram mulți pe stradă la joacă, ne plăcea să schimbăm des jocurile așa că mai jucam și așa zisele jocuri pentru fete. Unul dintre aceste jocuri era badmintonul. Și ne strângeam noi băieți și fete și jucam și ne ofticam, apoi iar jucam și iar ne ofticam. Pot spune că jucam destul de mult și chiar ne pricepeam. Rareori aveam și fileu dar ne chinuiam și noi să jucăm. Cam ca cei din video-ul de mai jos 🙂

27 thoughts on “Aproximativ așa jucam și noi :)

  1. Credeam ca nu se mai termina niciodata. :)) Jucat de ei, sportul asta pare extrem de simplu, de usor. Incredibila agilitate, dexteritate, rapiditate. Si cu toate astea, am relizat ca m-ar plictisi sa-l urmaresc, distractia mare e atunci cand esti tu pe teren. 😀

  2. Eu tot timpul făceam ce făceam și fugăream fluturele… 😆 Nu reușeam să joc țeapănă ca alții… zici că era mai mult tenis.

  3. Imi placea la nebunie.. pana cand a luat unu` palete de tenis si ma ofticasem. :)) Eram 2 tabere adverse. Dusmani!:))
    Si acum mai ies in parc si joc.

  4. Da, asa-i de putin ori am pus mana pe un fileu, dar imi aduc maine ca pentru a juca tenis de masa luam un pal si il puneam pe un loc inalt unde erau doi “staipi si legam o ata de cei doi stalpi si da-i drumul la joc :)”

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s