Dragoste · Fantezii

Mă laud cu tine!

Mă laud cu frumusețea iubitei mele! Mâinile ei sincere mă cheamă să iau parte la nebunia ei. Mă cheamă să îi descopăr enigmele și să îi liniștesc dorul. Mă laud cu frumusețea iubitei mele, mă laud cu tot ce îi aparține și cu tot ce atinge. Iubita mea mă strigă cu dor numai dacă clipește. Mă laud cu iubita mea care mă iubește!

Ochii ei sunt ca două boabe de struguri coapte, ca două rândunici vesele care vor să evadeze în înaltul cerului. Gura ei îmi toarnă miere pe buze și îmi calmează dezmierdările. Gleznele ei seamănă cu niște câmpii înflorite, cu niște pajiști înverzite. Tălpile ei cu aroma scorțișoarei îmi amintesc de casa părintească și îmi iau mințile atrăgându-mă în nebunia copilei mele.

Gâtul și coapsele ei sunt ca ale unei căprioare, iar umerii ei goi îmi trezesc dragostea cu fiecare tremur care-l simt. Mă laud cu iubita mea cu buze dulci, mă laud cu sărutul ei. Te chem iubito să răscolim întreaga lume și să dăm dragostei noastre un nume de arhanghel. Haidem să pornim spre lumi nebănuite păzite de vulturi șchiopi și să cântăm dragostea pe maidanele copilăriei și să facem tinerii geloși. Să rupem sentimentele ruginii din viețile celor abătuți și să le dăm o nouă viziune: a dragostei!

Nu mai stau iubitule, cu tine voi merge în lumi impare dar și pare, cu tine voi scrie poezia sufletului meu pe toate ulițele. Mă voi lăuda cu tine la toți copiii ca să știe că sunt fericită. Mă voi lăuda cu dragostea ta la toți tinerii ca să învețe cum să citească dragostea. În zorii zilei voi culege smochine cu care îți voi atinge buzele, apoi sâmburii îi voi planta și-i voi uda cu dragoste. Unde vei merge tu, voi merge și eu și unde te vei opri mă voi opri și eu. Pentru că te iubesc îți voi face toate poftele așa cum tu mă răsfeți. Mă privești ca și cum aș fi ultima femeie de pe pământ și îmi arăți în fiecare zi cerul. Sărutul tău poate topi un ghețar și poate cutremura munții, mă umple de viață și mă trimite înapoi în Eden. Vino și cuprinde-mă cu brațele tale puternice și du-mă unde vei vrea. Mă laud cu tine iubitule!

24 thoughts on “Mă laud cu tine!

  1. Nu pot sa rezist……….Ador postul tau! 🙂 Traieste-ti iubirea in fiecare secunda a vietii si prin fiecare por 🙂

    p.s: I know how it feels, si eu sunt cu capul in nori de aproape jumatate de an 😀

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s