Amintiri · Realităţi

Then and now :)

Zilele astea mi-am dat seama de o chestie în timp ce mă mai uitam peste diplomele obținute de-a lungul timpului. Diplomele ca diplomele, dar mi-au sărit în ochi pozele. De la 15 ani (Capacitatea și până la 24 de ani, diploma de la facultate). În doar 11 ani așa mare schimbare că nu îmi vine mie să cred și unde mai pui că nici nu îți dai seama de schimbare dacă te vezi zilnic în oglindă. Nici nu îți mai dai seama de schimbare. E tare ciudat cum atât pe tine cât și pe cei din jurul tău care îi vezi mereu, nu prea realizezi cât s-au schimbat fizic până nu vezi o poză mai veche, iar partea cea mai uimitoare este că ni se pare atât de normal cum suntem acum încât atunci când răsfoim pozele suntem șocați de cum arătam acum 9-10 ani. Să vă arăt poza care este ”vinovată” pentru postarea asta.

Așa, prima, cea cu freza de castron, era la Capacitate în 2000. Se purta freza aia pe atunci :)) Deci aveam o față de nici nu știu cu ce semănam :)) Trecem peste, la mijloc 2004 diploma de BAC. În afara faptului că aveam o privire de parcă fotograful era gol, restul este okay. Ultima nu mai are rost să spun dar fie, pentru cei care nu știu, este de acum doi ani. Diferența dintre 2000 și acum ar mai fi că prin 2000 mă chinuiam să prind măcar 50 kg, mă învârteam pe la 48-49 kg, iar acum cântarul mai arată și 58 kg. În mod normal arată 56 kg. Când te uiți la poze începi să-ți dai seama cum trece timpul. Cred că ar trebui să ne uităm zilnic la poze, sau măcar săptămânal ca să nu uităm că vremea trece mai repede decât credem.

10 thoughts on “Then and now :)

 1. Oh, da, cat de repede imbatranim fara sa ne dam seama… Ma uit si eu cu mare placere pe fotografiile din trecut in care aratam atat de tinerica. Sau cu tristete si nostalgie? 😛
  Doar 58 de kg? Asta e greutate de fotomodel, oare nu am citit eu bine?

  1. Ai citit bine :)) 58, dar foarte rar 😛 Cum adică erai mai tinerică? :))) Tare curios sunt cum arată ”băbuța” astăzi și cum arăta în ”tinerețe” :)))

 2. Cum adica foarte rar? Dar cat ai de obicei? Sub 58? 😯
  Te cred! :)) Mai tinerica adica la 20 de anisori asa. Cum sa arat, radiind a sanatare si tinerete. Eram fresh. 😛 Ce vremuri…

 3. Da. Am avut 58 de kg după vreo 3 săptămâni de concediu. Acum am 55 după o perioadă mai obositoare la muncă și cam asta e greutatea medie. După descriere știu cum arăți acum :)))

 4. Eu ma uit adesea la poza din buletin (odioasa; inca nu l-am schimbat, urmeaza anul acesta) si ma gandesc cat de diferita sunt acum. Oh, nu stiu cand a trecut atata timp!

  1. Din fericire eu mi-am schimbat buletinul în ianuarie și chiar îmi place cum am ieșit în poză 😛 În ăla vechi arătam ca un tocilar :))

   1. Sper sa iasa mai rezonabil si al meu de aceasta data… :)) Sa nu imi mai fie rusine si cu el inca vreo 10 ani de acum incolo :))

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s