Cartea recordurilor · Comercial · Internet · Realităţi

Top 10 Cartea Recordurilor – Calități neobișnuite

Acest clasament este mai mult sau mai puțin ciudat, mai mult sau mai puțin de dorit să fie realizat. De ce? Aruncați-vă ochii peste el.

Începem topul cu un record pe care cred că toți și l-ar dori.

Locul 10. Cele mai multe bomboane Ferrero Rocher mâncate într-un minut. Poate vă gândeați că e fată…nicidecum. Jym Lyngvild este norocosul deținător al recordului. Este din Copenhaga, Danemarca și a mâncat 7 bomboane într-un minut. Mi se pare cam puțin. Nu cred că se referă la cutii deoarece în poză se vede că bomboanele nu erau în cutii 😀 Recordul datează din data de 10 octombrie 2008. Se oferă cineva să-l depășească?

Locul 9. Cea mai rapidă cursă de 100 metri desculț pe gheață. O adevărată ciudățenie dar prezentă în Guinness Book. Recordul îi aparține lui Nico Surings, Eindhoven, Olanda. Pe 8 decembrie 2006 el a alergat 100 metri pe gheață (zăpadă), în 17,35 secunde.

Locul 8. Cel mai bun timp la mâncat pizza de 12 inch (aprox 30 cm). Nu, nu este american. Recordul a fost stabilit în Wellington, Noua Zeelandă în dată de 22 martie 2008 și îi aparține lui Josh Anderson. A reușit să mănânce o pizza de 12 inch într-un minut și 45 de secunde. E binișor pentru un record 😛

Locul 7. Că tot a fost Halloween-ul recordul ăsta vine ca o mănușă. Cel mai rapid sculptat în dovleci. Îi aparține lui Stephen Clark și datează din 23 iulie 2006 când americanul a reușit să sculpteze un dovleac în 24,03 secunde.

Locul 6. Cea mai rapidă deplumare, (smulgere a penelor), a unui curcan. Recordul îi aparține lui Vincent Pilkington din Cootehill, County Cavan, Irlanda. Recordul a fost stabilit în dată de 17 noiembrie 1980. Ori nu s-a mai găsit nimeni așa de iscusit ori nu a mai interesat pe nimeni un astfel de record dar de 30 de ani stă în picioare. 1 minut și 30 de secunde pentru cea mai rapidă deplumare a unui curcan.

Locul 5. Cea mai ciudată dietă. Ea îi aparține lui Michel Lotito alias Mr Mangetout. El mănâncă 900g de metal pe zi. Refuz să cred că e anemic și are nevoie de fier. Nu vă recomand astfel de dietă fetelor. Recordul este stabilit din 1959 și sincer nu cred că cineva îl va detrona prea curând.

Locul 4. Cei mai mulți gândaci mâncați. Londonezul Ken Edwards a mâncat cei mai mulți gândaci într-un minut: 36. Este de-a dreptul scârbos iar numărul este chiar mare. Recordul a fost stabilit pe 5 martie 2001.

Locul 3. Cele mai multe oi tunse manual în 8 ore. Cred că este unul dintre cele mai obositoare recorduri de care am auzit. Este deținut de János Marton din Hódmezovásárhely, Ungaria. A tuns 50 de oi în 8 ore…manual. E ceva. Recordul datează din 26 aprilie 2003.

Locul 2. Țineți-vă bine că vine unul dintre cele mai ciudate recorduri din istoria cărții recordurilor. Cele mai multe cărți scrise cu cuvinte inversate. Mai exact cuvinte scrise de la sfârșit la început și nu inversiuni 🙂 Mă întreb cât timp o fi durat să scrii 68 de cărți așa. Mai exact: 3.663.324  de cuvinte, 20.680.060 de caractere, 266.741 de paragrafe și 516.498 de rânduri. Recordul îi aparține lui Michele Santelia din Campobasso, Italia din data de 16 iunie 2009.

Locul 1. Condus pe 2 roți printr-un spațiu îngust. Record ce îi aparține lui Terry Grant din Santa Pod Raceway, Wellingborough, UK. El a condus un Opel Vauxhall Astra printr-un spațiu de 68 de cm la data de 17 octombrie 2006

Îmi cer scuze pentru claritatea pozelor. Nu este cea mai bună dar mai clare nu am găsit pe nicăieri. Cred că se înțelege cât de cât ce exprimă ele 😛

Update: Postarea asta a fost uitată de mult prin drafts și am decis să o public să se mai ducă praful de pe ea 🙂 Și apropo, am adăugat alt sondaj în dreapta.

8 thoughts on “Top 10 Cartea Recordurilor – Calități neobișnuite

  1. Hai mai, cum sa mananci metale si gandaci? Ce fel de oameni sunt astia? Nici platita in aur nu as incerca asemenea ciudatenii. Prea de tot! 😦

  2. 7 ferrero rocher intr-un minut? Mai citea si ziarul intre timp sau cum? :))) Glumesc. Oricum, cred ca este cel mai usor de depasit dintre cele 10 recorduri. Cel mai nedorit cred ca va fi cel cu metalul. Categoric. Nenea respectiv va ramane singurul celebru pentru asa performanta :))

    1. Mai sunt destui care mănâncă toate aberațiile. Sticlă, fier sau pământ ori diferite materiale de construcții. E mare grădină și nu se știe când se găsește careva să spargă recordul ăsta 🙂

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s