Bucureşti · Comercial · Realităţi · România mea!

Rămânem și fără telefoane publice?

telefoane publice

Pentru cei mai mulți nu mai este niciun secret că lucrez cu oamenii, iar printre produsele comercializate se numără și cartelele de telefonie Vodafone, Orange, Cosmote sau Romtelecom. Ideea este că din luna mai nu am mai găsit cartele Romtelecom la furnizorii noștri, și toți dau din umeri spunând că Romtelecom nu mai emite cartele și ori de câte ori ei cer cartele, Romtelecom nu le oferă niciun răspuns clar. Le spun doar că nu au pe stoc. Nu spun nici că or să fie de la 1 ianuarie 2014 la alte tarife, dar nici că au de gând să desființeze serviciul de telefonie publică. Ok, sunt de acord că rețeaua asta trebuie întreținută, dar în același timp spun că aduce bani. E cea mai mare rețea de telefonie din România, plus de asta, românii chiar folosesc telefoanele publice. Eu credeam că nu le mai folosește nimeni până să mă angajez aici, dar lumea vrea cartele Romtelecom.  Voi ce ziceți, e mai bine fără telefoane publice sau e mai bine cu?

8 thoughts on “Rămânem și fără telefoane publice?

  1. Serios? Mai cere cineva cartele Romtelecom? Ca eu vad ca toata lumea are mobil acum, pana si cei mai batrani si mai nevoiasi dintre noi. Poate sa ai nevoie de telefon public cand ramai fara credit sau fara baterie pe strada. Altfel, ma indoiesc.

  2. di ce nu scoati romtelecom cartel la mini la focsani nu si gasesc neam . parca ceri bombi cand intrebi di ele la posta la chioscuri di ziari nimica . di ce vrea oari romtelecom sa desfiintezi reteaua ci te pomemenesti ca vin prea multi cari vor telefon di la ei si n-au linii di telefon destuli , ca pi vremea lu nea Nicu

  3. De ce numai sunt cartel pentru telefoane publice ? Pentru ca numai e necoie de telefon public. De acum , lumea foloseste telefon mobil si smartphone. Se gasesc acumulatoare de rezerva daca ti se termina bateria. Acumulatorul iti poate incarca bateria de la telefon , poti lua cu tine cind esti pe strada.

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s