Dragoste · Realităţi

Cum te-ai comporta?

Am o întrebare simplă: cum te-ai comporta dacă ai știi că ai un/o admirato(a)r(e) secret/ă care te urmărește la fiecare pas? Cum te-ai comporta? Ce ai face și ce n-ai mai face? Bine, sunt mai multe întrebări :))

27 thoughts on “Cum te-ai comporta?

  1. Dac-as avea o astfel de admiratoare secreta, m-as panica. As crede ca-i politist in civil. Glumesc…revenind. As incerc sa vorbesc cu respectiva, caci sigur nu se va lasa cu una, cu doua din “urmarit”. As incerca s-o cunosc si sa-nteleg de unde-i provine adictia asta catre propria-mi persoana.
    Cum spunea Gnom, “nu te lua dupa mine, urmareste-ma”. Ironic, stiu.

    1. Cred că înaintea de toate ai fi fericit să știi asta :)) Dar dacă e secretă înseamnă că nu știi cine e, doar știi că e în umbra ta 😀

  2. Neata! Pai…nu prea inteleg intrebarea, daca e secreta, de unde stii de ea? Sa spunem ca iti da de inteles, un gest, o vorba totusi o tradeaza, atat timp cat ramane in umbra, cat nu e agresiva(respectiva persoana) nu fac nimic. Ce as putea face? Pur si simplu o ignor, nu-mi bat capul cu asta. Imi vad mai departe de viata mea.
    Sa nu-mi spui ca ai identificat o cititoare care te place si esti entuziasmant de acest lucru, chiar ai vrea sa faca ea primul pas si sa se lege ceva? Sa nu-mi spui ca o placi si tu? :)) 😛 😀

    1. Nu te duce așa departe cu gândul :)) Nu am identificat (ficat, ficat) nicio o cititoare admiratoare :)) Întrebarea era: cum te-ai comporta să știi că cineva care te place îți urmărește toate mișcările? Să zicem că îți lasă mesaje dar fără să afli cine e 😀

  3. De pe la 25-28 de ani încolo nu mai simţi nevoia să schimbi nimic la tine indiferent de câte admiratoare secrete ţi-ar urmări fiecare pas. Vine o vreme la care realizezi că, de fapt, schimbările tale nu se produc decât pentru perioade scurte de timp fiindcă în linii mari viaţa ta urmează un tipar deja trasat şi, în consecinţă, mai devreme sau mai târziu, vei reveni la vechile obiceiuri şi apucături. Aşa că, orice schimbare făcută de dragul vreunei admiratoare va fi doar o înşelătorie ce nu are cum să ţină prea mult.

    1. De acord. Singurele schimbări de caracter pe care le vei păstra vor fi cele pe care le conștientizezi și vrei să le schimbi. Doar de dragul cuiva nu o să țină.

      1. ptr că e ciudat și aiurea să știi că ești privit din umbră. Nu știi când, nu știi unde, nu știi exact ce și cum. Știi doar că ești urmărit și te dă peste cap. N-aș vrea să am un admirator secret vreodată. :))

  4. Eu sunt mai curioasa de atat. M-as comporta normal, dar as tine ochii deschisi in jurul meu. Oamenii care fac pe admiratorii secreti au niste chestii prin care se dau de gol, daca te uiti suficient de atent. Asta daca e cute, daca e stalker, mi s-ar face frica, piele de gaina si m-as simti incomod.

Aici discutăm ideea în sine, nu persoana care o exprimă.